четвер, 24 січня 2019 р.

Взірцевий опис групи

... я побачив його і показав колегам ось тут. Саме для наслідування цього прикладу. Думаю, він цього вартий.

Хоч, звісно, як придивитись, то можна помітити і резерви. Які? А ну подумайте...

1. Фундатори


Те без сумніву, треба було б в описі групи подати посилання на сайти учасників, фундаторів тої групи. А може в закріпленому дописі?

Українська Галицька Партія

ГО “Християнська Україна” Ну це якась, звісно, інформація, але ж сайт було б краще мати?

Асоціація лікарів католиків  (тут в мене нічого не завантажилось на Головній, а Контакти є)

МГО “Організація патріотів України” І тут нема сайту. Треба зробити.

Це, так би мовити, основні чи базові інформаційні об'єкти, а мають же бути ще сторінки чи групи в Фейсбуці? Для кращої комунікації.

2. Фейсбук



ГО “Християнська Україна” - нема. Ні сайту, ні групи? Так це треба виправляти?


МГО “Організація патріотів України” - нема форуму. Треба надолужувати.

Бачте, як починаєш щось додавати, то відкриваєш і нові горизонти. Звісно, треба тим двом учасникам, що не відкрили в Фейсбуці власних форумів, про це подбати. А тим, що вже мають, допомогти колегам, так же? Ну а потім вже братись і за сайти... Але ж спочатку форуми, це просто і скоро, і є чудовим інструментом про обговорення майбутнього сайту.

3. Як ми це зробили

Ми - це модератори групи з взірцевим описом Ірина Яремчук і Мирослав Данилків (вони також є учасниками проводу згаданих громадських організацій) і хтось від Галицької партії (принагідно зазначимо, що добре було б на її сайті показати прізвища людей, що відповідають за певні ділянки роботи, а також їх персональні контакти; ну а на сторінці варто було б показати прізвище адміна). А також Іван Луць, що є лідером лікарської спільноти.

Це, так би мовити, основні (персонально запрошені) учасники нашого мікропроекту, а будуть, я сподіваюсь, і волонтери по різних форумах. Миколаївських, львівських - одному й другому, а може і партійці додадуться - з одного й другого форумів. Так і модератори може допоможуть. Є кому попрацювати, є.

Отже, треба запустити форуми для двох громадських організацій - це для початку. А в чому проблема? Ну їх же нема, то проблема є - починаємо з діагнозу, прояснюємо, чому нема, з якої причини?





Немає коментарів:

Дописати коментар