середу, 7 квітня 2021 р.

Оксана Мороз і Фейсбук

Текст тут, а обкладинка така:

Не знаю, чи пані Оксана хотіла так сказати, але вийшло, що винний у всьому Фейсбук. Хоча, вочевидь, не він як середовище, канал, а ті люди, що його використовують без належної підготовки чи обережності. А саме про це, якось, і не сказано. Ну, мені так здалось.

До речі, знаєте, чому біля статті так мало коментів? Ну як порівняти з тими цифрами, що їх наводить авторка? Тому що УП застосовує цензуру. Так, до коментів. Тому ніхто там і не хоче починати обговорення.

А має бути? А це вже як пані Оксана думає і для себе планує. Ну або її рух. Що, як можна побачити, на Фейсбуці є і відтак в це болото втрапив разом з іншими.

То що б я хотів почути від пані Оксани? Що всі люди "доброї волі" мають докладати якихось зусиль для формування позитивних, чистих, нормальних каналів інформації в Фейсбуці. Сторінок суспільних організацій, партійних осередків, жіночих, молодіжних - усіх спектрів і напрямків. І ці канали мають піднімати інформаційну культуру народних мас. 

Зокрема тої нашої нової знайомої педагогині, що була згадана як приклад. Як пані Оксана дасть мені її адресу, то беру зобов'язання залучити її до кількох чудових спільнот, що допомагають саме педагогам зростати в професійному відношенні.


Немає коментарів:

Дописати коментар