середу, 28 лютого 2018 р.

Гайда в галерею?

Давно були? Та в галереї, де виставлені художні твори - картини, скульптури, інсталяції (ще не знаєте, що це таке?). Запрошую. Ні, сніг нам не завадить, і час у кожного знайдеться обов'язково, бо подорож буде віртуальна. Бажання? Ну з бажанням не знаю, яке воно в кого - я запрошую.

Але спочатку треба почитати. Ну щоб не виглядати вже в галереї повним невігласом (як от було зі мною, бо я спочатку дививсь, а потім читав). Можна і послухати.

І тепер можна подивитись. А ще - сказати про свої враження на сторінці.

А потім і поговорити.

Розмова, як ви не проти, буде у Великому Глибочку.

Або не буде. Бо мені цікаво, пані Яніні також, вона готова ділитись своїми знаннями з тим селом взагалі, а колегою, дотичним мистецтва, зокрема. А чи село того хоче, чи йому це потрібно? І село взагалі, і колега зокрема, бо і він же не озивається. Я вже тепер сумніваюсь: поки що ніхто до тої розмови, як можна побачити, не долучивсь.

Може провокую? Може. Знаєте, надививсь там в галереї всякого, воно якось перевертає, ні? А вас?

Загалом, мені здавалось цікавим з культурологом з Києва і вчителем з Глибочка поговорити про форуми, їх місце в сьогоднішній культурі, резерви, наслідки їх відсутності, між іншим, причини такого стану - це так мені видавалось. А як би та розмова пішла, то ж невідомо. Адже архів чудовий, як на мене. І засоби його донести до Глибочка є, а не виходить чогось. Чого?


1 коментар:

  1. От попалось на очі: https://www.youtube.com/watch?v=SFIEA_sAPhc
    До питання про культуру, форуми і зміст культурного будівництва. Бо як ми хочемо мати в суспільстві культуру, то маємо її будувати, так же? Міністерство культуру тут головне, але робити це має само суспільство, ну зокрема в Глибочку.

    ВідповістиВидалити